culorile-anului-2011

Pentru 2011 există mai multe influențe în ceea ce privește culorile. Conform specialiștilor anul acesta se poartă: Galben Citrus, Roz Honeysuckle și Vintage Wine.

Galben Citrus este o nuanță luminoasă, aerată care simbolizează un spirit liber, vesel. Această nuanță emană o energie pozitivă dând viață oricărui decor. Nuanțele de galben semnifică căldură, sunt asociate cu răsăritul și cu copilăria, reîmprospătează, stimulează comunicarea și învățarea, combat oboseala și depresia, generează gânduri pozitive, relaxează și minimalizează stresul și anxietatea.

Roz Honeysuckle este nuanța petalelor de flori care aduc miresmele câmpurilor înflorite în orice casă. Această nuanță este pata de culoare pe care trebuie să o aveți în acest sezon în casele dumneavoastră. Roz este o culoare curajoasă, plină de viață și de încredere. Este culoarea pentru fiecare zi fără să devină banală. Roz este captivant și declanșează adrenalina.

Dacă preferați clasicul atunci în acest an puteți opta pentru Vintage Wine. Vintage Wine are la bază nuanța de maro cu influențe de violet fumuriu. Această nuanță se poate combina perfect cu Amethyst Sky și cu White Zinfandel.

Liderii de opinie în privința trendurilor textilelor pentru casă de la New York, Paris și Milano propun în prim plan Vintage Wine pentru anul 2011.

Se pare că în acest an culorile sunt pentru toate gusturile. Casa ta poate fi în fashion chiar dacă ești o persoană veselă sau dacă ești o persoană care iubește clasicul.

Share
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

Adaugă comentariu

Viziteaza site-ul Eviahome.ro pe ShopMania