Despre noi

Valentini Bianco

Compania noastră, cu sediul principal în Grecia s-a implicat în producerea și comercializarea textilelor pentru casă începând din 1967. În prezent produsele Valentini Bianco, fabricate în Grecia și Portugalia, sunt distribuite în majoritatea țărilor europene și începând cu anul 2006 ele sunt prezente și în România.

Răsfățul unei noi colecții

Noile propuneri Valentini Bianco pentru acest sezon sunt foarte îndrăznețe și pline de culoare. Noua colecție aduce pe lângă produsele clasice pentru care marca Valentini Bianco este recunoscută și combinații care farmecă ochiul și simțurile și creează anumite trăiri prin armonie și contrast, în același timp.

Calitatea produselor Valentini Bianco, în forme și culori diverse, asigură răsfățul tuturor simțurilor.

Halatul de baie continuă în fiecare dimineață plăcerea unui duș energizant sau seara plăcerea după o baie relaxantă.
Fiecare se va simți răsfățat atunci când pielea îi va fi dezmierdată de prosoapele Valentini Bianco.

O alegere minunată pentru dormitor sunt lenjeriile de pat și cuverturile care creează o oază de calm, asigurând un somn odihnitor și liniștit. Pentru living produsele Valentini Bianco, cuverturile pentru canapele, fețele de masă cusute manual, reprezintă îmbinarea perfectă a eleganței și a confortului.

Produsele Valentini Bianco aduc briza Mării Mediterane de pe coastele însorite ale Greciei pentru a ne simți răsfățați în fiecare zi.

Valentini Bianco, răsfățul tău din fiecare zi!