Perdea-confectionata-Valentini-Bianco-PR024

Perdelele sunt elementele decorative care îți transformă casa în acasă. Ele dau unei locuințe aerul primitor de care are nevoie și o personalizează după gustul și preferințele tale de stil.

Nu te-am convins? Hai să facem un mic test!

Imaginează-ți că te afli în noua ta casă, decorată așa cum ai visat, dar nu ai… perdele. Geamurile sunt goale. Deși în interior totul este perfect, nu te simți foarte confortabil, nu-i așa?

Perdelele au dublu rol, practic și decorativ. Ele au capacitatea de a da intimitate casei tale. Totodată, sunt perfecte pentru a controla accesul luminii. Pe timpul verii, perdelele te ajută să te bucuri de un interior răcoros, apărat de razele soarelui, și iarna te feresc de răcoarea geamurilor înghețate.

Dincolo de aceste considerente pur practice, perdelele, alese după stilul de amenajare interioară al casei, sunt unele dintre cele mai importante elemente de decor. Ele adaugă un plus de stil designului interior al locuinței și o înfrumusețează prin culori, texturi și modele diverse. Tocmai de aceea, schimbarea perdelelor este detaliul care te ajută să dai o altă imagine interiorului casei tale.

Nu este nevoie sa comanzi un nou mobilier și să zugrăvești din nou, pentru a reamenaja o locuință, ci să dai atenție detaliilor care contează cu adevărat. Iar perdelele și jaluzelele sunt două dintre aceste amănunte semnificative. Nuanța, materialul, crooiala, decorațiunile brodate sunt cele care te ajută să iei cea mai bună decizie în înfrumusețarea casei tale.

Dacă ne-ai întreba care ar putea fi cea mai potrivită alegere pentru obținerea unei atmosfere călduroase, vesele și primitoare, te-am sfătui să dai camerelor tale un aer vintage, prin imprimeuri colorate sau țesături nude atent brodate.

Nu alege perdelele albe doar pentru că sunt la îndemână! Sunt atât de multe opțiuni potrivite pentru o casă de vis.

Transformă-ți bucătăria într-un spațiu de gătit atractiv, vesel, cu perdele Valentini Bianco colorate în roșu, galben, bej cu imprimeuri geometrice și aplicații de broderie delicată!

Redecorează-ți camera de zi schimbând perdelele clasice cu unele în stil retro Valentini Bianco, fine, în nuanțe calde nude, care nu doar că filtrează eficient lumina solară, ci și accesorizează într-un mod unic locuința.

Share
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

Adaugă comentariu