cum-decoram-casa-de-paste

Pentru că timpul zboară și deja suntem în Săptămâna Mare, alături de bucatele alese pregătite pentru Sărbătoare, ne putem decora și casa în același spirit.

Pentru Paște nu există prea multe decorațiuni specifice, dar putem improviza și, combinând lucruri simple, vom obține o atmosferă caldă și primitoare, potrivită pentru Sărbătoare.

Pe masă vor fi ouă colorate, cozonac înmiresmat, pască, drob, friptură îmbietoare și multe alte bunătăți. O masă tradițională de Paște ar arăta fantastic cu o față de masă cu motive pascale, iar Eviahome.ro vă propune câteva modele foarte frumoase, la prețuri promoționale în această perioadă. Pe alese, pentru toate gusturile.

Living-ul poate fi împrospătat cu un set decorativ pentru măsuța de cafea sau, pentru că se spune că este bine ca în această perioadă să aveți o haină nouă, puteți aplica acest lucru și în căminul vostru, achiziționând o cuvertură pentru fotoliu sau canapea. Și dacă tot ne înnoim, putem răsfăța și patul, dar și pe noi înșine când ne odihnim, cu o lenjerie de pat de calitate superioară.

Lucrurile care contează în general sunt fără preț, dar niciodată nu strică un pic de confort. Sărbătoarea Paștelui este una dintre cele mai importante Sărbatori ale românilor și, dacă avem grijă de noi spiritual, ne putem crește starea de bine stând și într-o ambianță plăcută. Iar dacă nu puteți mai des să vă reîmprospătați și înviorați căminul, aceasta este ocazia potrivită!

Eviahome.ro vă urează să aveți Sărbători frumoase alături de toți cei dragi!

Share
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

Adaugă comentariu